Ontstaan

In 2010 startte Eva Schneider KLAPKLAPROOS als ‘zijtakje’ binnen haar gevarieerde werkzaamheden voor de Amsterdamse culturele sector. Tijdens haar jarenlange werkervaring bij theatergezelschappen gingen duizenden bossen bloemen door haar handen. “Ik ergerde me aan alle onzin in die te grote boeketten zoals sierkolen, opvulgroen en chemische bloemen ingevlogen uit andere werelddelen. Veel bossen blijven achter in de theaters, van acteurs kreeg ik te horen dat ze alleen de bloemen die ze wel mooi vinden in een vaas zetten en de rest wegkieperen.” Ze begon less is more boeketten te maken voor theaterpremières waarin de schoonheid van een bloem tot haar recht komt, op het podium en thuis. De KLAPKLAPROOS zong zich snel rond in de theaterzalen.
Vanuit de Amsterdamse Pijp maakt Eva op aanvraag handzame boeketten en bloemstukken met veel verschillende bloemen; zo veel mogelijk uit het seizoen, van de Nederlandse koude grond en Co2-vriendelijk. KlapKlapRoos werkt ook groots en weelderig en kleedt zalen, foyers, kerken en feestruimtes aan met een inmiddels herkenbare bloemen-signatuur; feestelijk, wild, kleurrijk en een tikje theatraal.

One thought on “Ontstaan

  1. I see you don’t monetize klapklaproos.nl, don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites),
    for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published.