Applausboeketten voor podia & events

KLAPKLAPROOS maakt boeketten op maat gemaakt voor culturele locaties, premières, prijsuitreikingen, festivals, diners, bruiloften en andere evenementen.
Er wordt gewerkt met veel verschillende bloemen van het seizoen in een vrije signatuur; feestelijk, wild doch chique, kleurrijk en een tikje theatraal. Maar ook voor ingetogen bloemen ter afscheid en troost is dit het juiste adres.

Eva Schneider begon KLAPKLAPROOS aanvankelijk met less is more ‘applausboeketjes’ voor theaterpremières, in de loop der jaren werden de opdrachten groter en weelderiger en richt het bedrijf evenementen in met bloemstukken en arrangementen van allerlei formaten, planten en groen.

KLAPKLAPROOS levert in opdracht aan diverse podia en culturele instellingen, bedrijven, horeca, bruidsparen en particulieren.

BlOEMENATELIER in De Pijp
Een reguliere bloemenwinkel is KLAPKLAPROOS niet, maar voor liefhebbers van één mooie bos of een paar losse bloemen staan de deuren van het bloemenatelier regelmatig open. Eerste Jan Steenstraat 133 – huis Amsterdam

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.